Selv om der ikke er sket meget her på siden i lang tid, så har der været gang i slægtsforskningen.

Nu er slægtssiderne blevet opdateret. I løbet af de sidste fire år er min database vokset med 1558 personer, så der nu er 8205 i alt. Samtidig er der tilføjet mange kilder og noter (som ikke vises her på siden).

Fremover håber jeg at kunne opdatere siderne noget hyppigere.

Mange af stednavnene vises fortsat ikke korrekt på kortet, da det kræver en del manuelt arbejde at få det på plads. Det bliver naturligvis rettet hen ad vejen. Da der i enkelte af billedfilerne kan være oplysninger, der ikke er frit tilgængelig, har jeg valgt ikke at tage billeder med i denne opdatering. En del af dem vil blive tilføjet senere. Der står sikkert 404, hvor der skulle have været et billede.

Selv om Webtrees giver mulighed for at få en brugerkonto, er der p. t. ingen, der har fået en, da brugerkontoen i nuværende opsætning alligevel ikke giver mulighed for at se flere oplysninger.

Husk, at det er muligt at søge på stednavne og se slægtskab (relationer) mellem to personer. Der er ikke oplysninger om nulevende personer eller personer, der er døde for mindre end 10 år siden. Noter og kilder er heller ikke tilgængelige.

Du finder slægtssiderne her. God fornøjelse med anejagten.