News
Opdatering
Tuesday, August 4, 2020 7:40 PM

Præsentationsprogrammet Webtrees er nu opdateret til nyeste version, men mange af stednavnene vises ikke korrekt på kortet, da det kræver en del manuelt arbejde at få det på plads. Det bliver naturligvis rettet hen ad vejen.

Siden sidste opdatering for mere end 3 år siden, er min database vokset fra 5795 personer til 6647 personer. I den mellemliggende periode har jeg afsluttet indtastningen af oplysningerne om den gren, der går tilbage til mine 10 x tipoldeforældre (min farfars farmors slægt). Oplysningerne, som jeg fik via My Herritage, er tjekket med kirkebøger og andre kilder. Jeg er også begyndt at kontrollere mine oplysninger fra en ende af, rette eventuelle fejl i afskrifter fra kirkebøger og tilføje oplysninger, hvor der måtte mangle nogle. Alle personer fra indtastningsnummer 1 til og med 565 er nu tjekket. En del personer med et højere nr. er også tjekket.

Der er ingen, der har fået en brugerkonto, da den p. t. alligevel ikke giver mulighed for at se flere oplysninger.

Husk, at det er muligt at søge på stednavne og se slægtskab (relationer) mellem to personer. Der er ikke oplysninger om nulevende personer eller personer, der er døde for mindre end 10 år siden. Noter og kilder er heller ikke tilgængelige.

Favorites
Who is online
No signed-in and no anonymous users